Gode referencer takket være effektiv undervisning

 

Referencer fra en lang række brancher

Mere end 15.000 mennesker gennemfører hvert år en arbejdsmiljø-uddannelse i Danmark. Og indrømmet: Ikke alle 15.000 har været gennem et online-forløb hos CNAU, men vi sender dog hvert år et trecifret antal kursister tilbage til arbejdspladserne med bestået.  Effektiv netbaseret undervisning kombineret med personlig feedback og hurtig respons på alle spørgsmål er nøglen til CNAUs resultater.

 

Nøglen til succes: hurtig respons og personlig feedback

En del af årsagen til vores succes er, at alle deltagere får hurtig og personlig feedback på deres opgaver. Er der spørgsmål eller er man i tvivl, svares altid hurtigt, så deltageren kan komme videre med opgaverne.

 
Signe Kaldan har gennemført arbejdsmiljøuddannelsen hos CNAU og er godt tilfreds.

Der var en god stemning, og Niels Alberts oplæg var godt.
Han fangede mig hurtigt med sit oplæg og fik gjort stoffet spændende.
Det var ikke kun om paragraffer, men der var også masser af eksempler og begrundelser. Online-delen fungerede også fint - der var konstruktiv kritik og hurtigt svar hver gang.

Signe Kaldan, Granhøjen

Vi havde først og fremmest brug for en udbyder, som kunne levere den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse hurtigt, og det kunne CNAU. At det så hurtigt viste sig, at vi også fik rigtigt meget mere ud af kurset i form af relevante cases og fod på vores egne udfordringer på området er kun en ekstra bonus. Og så var Niels Albert Christensen også yderst fleksibel og var i stand til at afvikle kurset i vores vante rammer i Århus...

Morten Weeth, Clean